Ishøj Seniorværksted:


Vi søger hele tiden sponsorer/støtter, som vil støtte foreningen økonomisk, udstyrsmæssigt eller med rabatordninger. I begyndelsen, under etableringsfasen, har vi stor brug for økonomisk støtte til investeringer i henholdsvis foreningsbygninger, istandsættelse samt udstyr.

Vi søger derfor primært fonde, som vil støtte os økonomisk og vi har allerede nu flere ansøgninger hos fonde og lokale støtter, hvor vi venter svar. Hvis du har kendskab til en fond, som vi bør sende en ansøgning til, eller du bare har udstyr dvs. maskiner eller andet, som kan have vores interesse, så kontakt endelig en fra bestyrelsen.

Vi søger primært fonde der støtter sociale og humanitære formål. Til dette har vi forfattet en profil som målrettet definerer hvad foreningen vil og hvorfor vi ansøger.

Profil:

Et seniorværksted med fortrinsvis større maskiner til træ og jern/stål bearbejdning. Projektet tager sigte på at få folk uden for arbejdsmarkedet tilbage i et netværk af mennesker, som de har gået imellem, i deres aktive del af arbejdslivet.

Vor kommune ligger desværre næstnederst når det gælder kommunernes sundhedsprofil. Dette medfører store sociale udgifter, som i forbindelse med mange fremmede stiller store krav til økonomien og de sociale udfordringer i kommunen.

Fra etablerede seniorværksteder i Svendborg og Næstved, har vi set hvordan man kan skabe nye netværk og kammeratskaber på tværs af tidligere arbejde og uddannelse. Fra sundhedsministeriets undersøgelser og rapporter, har vi konstateret at hvis man aktiverer mennesker, falder tallene for livsstils sygdomme og forbrug af tobak og spiritus kan holdes nede på acceptable niveauer. Psykologer siger at ægteskaber og samliv ofte går i stykker når en eller begge parter i samlivet må gå hjemme uden rigtig at have indhold i livet.

Det er vort ønske og forventning, at vi har skabt et værested for seniorer, hvor de enten kan beskæftige sig med det de har lavet hele livet eller kan tillægge sig nye færdigheder, som kan få tilværelsen til at lysne og mange gange livsmodet til, at vende tilbage.

Senest opdateret (Mandag, 24. februar 2020 09:45)

 
Sidste nyt

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ishoj-seniorvaerksted.dk/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Warning: Creating default object from empty value in /var/www/ishoj-seniorvaerksted.dk/public_html/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109
Hvem er Online
Vi har 4 gæster online