Velkommen

At være medlem af Ishøj Seniorværksted er en hjælp til selvhjælp i en travl hverdag. Hos os kan du altid finde et nyt eller flere nye bekendtskaber. Omgangstonen er venlig. Vi er først og fremmest et værksted og dernæst ikke at glemme, et værksted med varme. Kom gerne og “græd ud ved vore skuldre”. Vi byder altid på kaffe og brød.

Vision

Mænd og kvinder som forlader arbejdsmarkedet af en eller anden grund er tilbøjelig til, at miste deres livslange netværk, og har derfor lettere ved, at blive ensomme og få de livsstilssygdomme der desværre ofte følger heraf.

For at imødegå disse alvorlige og omkostningstunge faktorer for og sikre vore ældre borgere en god og meningsfyldt tilværelse, har en lille gruppe af medborgere i samarbejde med Ishøj Kommune, startet en forening med navnet Ishøj Seniorværksted.

Det økonomiske fundament

Seniorværkstedet bliver finansieret ved et medlemskontingent og  et medlemstilskud  fra Ishøj Kommune.

Fremtiden

Mulighederne for aktiviteter er mange. Der skal være plads til det alle gerne vil og kan. Alle skal kunne sætte deres præg på, hvilke aktiviteter der skal være, og alt skal udvikles i en positiv ånd og i et konstruktivt fællesskab.