Nyt om Brohuset

 

Vores nye domicil. Tidligere undervisningssted for kommende smede, maskinarbejdere, elektrikere, designere og meget andet.

 

Måske er det Seniorværkstedet, der skal bo her til venstre ?

 

Over tid vil Ishøj Seniorværksteds bestyrelse bruge denne side til at fortælle om de  tiltag, der finder sted i de nye lokaler. I 2020 har bestyrelsen haft møder med den overordnede byggegruppe for Brohuset. Vi har taget stilling til nødvendige ombygninger og kommende indretninger. Vi har ligeledes taget stilling til udsugningsanlæg, el – installationer, vand/kloak, café – området og meget mere. Vi har kun påbegyndt en meget lang proces. Vi holder selvfølgelig nuværende såvel som kommende brugere af Seniorværkstedet orienteret.
Seneste møde i Brohuset  februar den 19. 2021. Spændende. Der tegner sig et forsigtigt billede af vores nye “hjem”. Billeder fra besøg kan ses i undermenu “BROHUSET billeder”.

Seneste nyt vedr. flytning til “BROHUSET”.
Vi pakker værkstedet på Industriskellet 13, pakkeplanen kan følges i Nyhedsbrevene andet sted. Den endelige flytning finder (efter planen) sted den 10. og 11. juni. Fra den 14. juni og ca. to uger frem
etableres el til maskiner og loftbelysning m.m.
Juli måned bruges til at pakke ud og stille på plads. Indvielse forhåbentlig første uge i august 2021.
Så er vi igang. Den 10. august var første værkstedsdag. Den 18. august reception i Seniorværkstedet. Den 30. august
indvielse af “Brohuset”.